söndag 20 juni 2010

Söndag

Vaknade rätt pigg i morse trots att Lena och jag drack drinkar i går... =) Blev väl en salig blandning men gott va det! =)
Tindra vaknade 02 i natt och sen 06 i morse men sen somnade vi om och gick upp 08,30... Skönt! Åt frukost i lugn och ro sen somnade fröken om och vaknade vid 10,30.. Då fick hon en smakportion med gröt.. =) Ja... Hon hade gröt i hela ansiktet =) Men mmmm så gott!

Nu när Tindra ligger på ett täcke på golvet så är hon på väg att vända sig men kommer inte riktigt runt det sista och då blir hon sååå arg... =) Men snart så.. =)

Efter maten kom Jennie och Viggo så nu har vi nyss varit på 9 kilometers rundan... Mycket skönt!! Är ju en liten mellandag med vädret så varken kallt eller varmt o då är det skönt att gå... När vi kom hem drack vi kaffe och åt Roberts nybakade bullar och glass.. =) För det fick vi väl när vi varit så duktiga o motionerat... ??? =)

Robert är med Anders och kapar mer ved i dag men han har även hunnit panela klart nästan hela långsidan och kortsidan på huset.. =) Kommer bli kanoners!! Så jag är lite sugen på att gå ut och börja grundmåla locken... Får se hur det går med Tindra om hon vill sitta o titta på mig när jag målar... =)

Nä, annars händer väl inte så mycket här i dag.. Mest en slapp o skön söndag!

Pözz & Kram

Inga kommentarer: