lördag 17 oktober 2009

Miss Flyt eller Missflyt???... Ja vad tror ni??

Är nog en ganska passande rubrik i dag tror jag... Sannolikheten av dessa två är nog att jag haft MISSFLYT! Har väl hänt en del under veckan men droppen kom i går kväll när jag stod och lagade mat och Robert kollade på TV. Helt plötsligt slocknade TV:n, ugnen, tvättmaskin och fönsterlamporna.... MEN... Ingen säkring gick.... Det tändes igen, sen slocknade det igen... Lampan vid datorn slocknade och tändes så Robert slog av strömbrytarn men den tändes IGEN!!! Man skulle kunna tro att det spökade men ICKE!! Ja och efter allt annat så gick ju tusen tankar i mitt huvud att det skulle va nåt stort fel men efter en hel del efterforskningar vad det kunde vara så ringde Robert till elektrikern som sa direkt att det var en fas nere vid stora elskåpet som var trasigt... Vi bytte propparna och sen var allt frid och fröjd i gen... Tack och lov...
Jag var trött efter en arbetsvecka och ville vara hemma och kolla på Idol så Robert gick över till grannarna och kollade på tredje filmen med Johan Falk.. Den skulle ha vart GRYMT bra så jag ska försöka ta mig tid under dan och kolla på den så vi kan kolla på fjärde filmen ikväll.... =)

Väntar på en kompis som ska komma med hennes dotter och fika nu och sen ska jag in till stan en sväng och hämta lite grejer till grabbarna som håller på att snickra.. =)

Hörs säkert senare!

Ciao!

Inga kommentarer: