måndag 8 mars 2010

Bästaste mormor och morfar =)

Ja då var ännu en helg borta och denna om nån har ju gått otroligt fort.. Vi har fått massor med hjälp av mamma och pappa och det tackar vi sååå mycket för! Skönt att ha fått lite avlastning med Tindra och sen har pappa satt upp foder och smyglister i hallen runt dörrar!! Blev kanon!! Gardinerna blev tvättade i uterummet och städat ordentligt!! Skönt! Så i lördags kväll satt vi och åt middag där vi inte suttit på länge =). Robert grillade helstekt fläskfilé och mamma gjorde potatisgratäng.. Himla gott!!

Vi har hunnit ut på promenader i det fina vårvädret.. Så skönt att höra fåglarna kvittra och det börjar droppa från taken... Då vet man att våren är på ingång.. =)

Tindra tackar också för all hjälp och hoppas ses snart igen! =) Vi älskar er!

Morfar på promenad med Tindra



Fin vinterdag i Jonskär



Mormor och Tindra



Trollungen sover



Mamma och dotter



Middag i lördags



I går följde vi med in till E-Center och handlade lite innan mamma och pappa for hemåt.. Sen åkte vi hem och vilade allihop innan Robert och jag kollade på Bröllopsfotografen på kvällen..

Natten som gick var lite kämpig för Tindra vaknade varannan timme och ville ha mat... Inte likt henne men det var bara att gilla läget... Så i dag har jag varit rätt slut men ändå så gick vi hela familjen ihop med familjen Hallin/Styf ut på en riktig långpromenad.. Det var riktigt kanonväder så vi gick nästan till Skärså och fikade i skogen på bänkarna som finns efter skogsstigen.. Anders skottade fram den så vi kunde njuta i solskenet en stund...
Men det kom ju givetvis en groda ur min mun när jag fick se nåt... Tänk att jag aldrig kan tänka först och tala sen.. =) Ja ja... Det var ju inte meningen men jag skäms allt ändå... =)

Anders skottar fram bänken så vi kan fika



Anders och Lena i skogen



Robert och Lena med våra trollungar



Vi var ute i nästan 3 timmar och det kändes när vi kom hem så det var skönt att ta en dusch då..
Sen kom Fernlund och fikade och Tindra fick en massa fina kläder... Tack så jättemycket!

Har försökt vila nu men det är inte så lätt och nu börjar trollet vakna till liv så nu är det snart dax för käk... Och då är det bråttom.. =)

I morgon ska vi till Hudiksvall till Barn och ta prover på Tindra...

Ha det bra!

Kramen

1 kommentar:

Karin sa...

Nu har jag packat en full kartong med (mest) tjejkläder åt Er lilla Pärla : ) Tar med den när vi kommer! Kram!