lördag 27 juni 2009

Party och sol på klipporna...

I går var så otroligt varmt så jag trotsade solen eftersom jag bränt mig och tog en "vilodag"... Efter lunch kom en snickare och kollade utbygget sen for vi in till stan och köpte grejer till båten, en vajer och nå drev till styrningen.. Gick "bara" på ett par tusen... Uscha... Men det var ett måste... Sen in på stan och shoppade lite och på hemvägen käka vi thaimat.. Sen hem snabbt och duscha, göra sig snygg inför kvällens party med brudarna... =) Jag, Mallan, Bettan och hennes syrra Lena satt hemma hos Bettan och drack vin och hade himla skoj... Sen var klockan plötsligt 23,40 och det var dax att knalla ner till stan.. Tog en sväng förbi O´Learys men där var det stängt så vi hamnade på Krysset.. Robert var där med Sami när vi kom ner för Sami fick jobba där... En himla skoj kväll med tjejerna var det... Så det får vi göra om fler gånger.. =)

Bettan, Lena och Malin hemma i trädgårn hos Bettan




På väg ner mot stan




Öl...




Vinglas..




Jag & Bettan på Krysset




Vi kom väl hem vid 03-tiden i natt och somnade direkt...
Vaknade av att telefon ringde i morse sen var det bara att gå upp vid 10 för det var var hur varmt som helst inne... Stekte ägg och bredde mackor, gjorde sallad och packade kylbagen.. Sen kom Malin & Sami så vi åkte ner till båten och Sami & Robert fixade styrvajern och Malin & jag satt på bryggan och njöt av värmen... En timma senare var det klart för avfärd och vi tog följe med Eva & Lennart så vi började med att åka till Klacksöarna men där var det fullt så vi fortsatte till Vitgrundet och la till där bland de andra båtarna.. Sen gick vi genom skogen över till andra sidan och la oss på klipporna med havet och vågorna som skvalpade precis brevid oss!! HUR UNDERBART SOM HELST!!! Så hit ska vi ta med mamma och pappa i sommar.. De lovar jag att ni kommer gilla!! =)
Vi åt sallad och skalade räkor och bara myste.. Jag var i och plaskade lite men doppade mig aldrig helt... Var rätt okej temp i vattnet... =)


Innan vi kom i väg..




Lennart, Eva & Ludde i andra båten




Malin & Sami




Himla fint!





Fikadax ute på klipporna..




Ludde var såå glad o go




Fyren på Vitgrundet




Det här är sommar dé!




Toalett fanns det här me.. =)




Fanns även en stuga på ön, som man kunde sova i.. Och en gästbok som jag naturligtvis skrev i.. =)




Nu ska jag ta en skön dusch sen får Robert tända grillen och jag fixar potatisen... Gott ska de bli med mat efter en sån underbar dag!

Tjao!

Inga kommentarer: