onsdag 26 augusti 2009

Oväntat besök... =)

Hade så fullt upp i går kväll så jag hann inte skriva men jag ska berätta varför.. =)
I förrgår kväll kom inte Simba in när vi ropade på han och Robert var ute och letade efter han men han ville inte komma... Så vi gick o la oss utan Simba men när jag var uppe på toa vid 5 i går morse öppnade jag dörren och då kom han från skogen...
Men sen på morgonen när jag kommit till jobbet så ringde Laufey och sa att det fått oväntat besök på natten.. =) SIMBA!!

Så vid 03,15 hade de hört att nån kommit in genom kattluckan, bara det att det lät samma sak igen så med andra ord hade de 2 katter inne... =) Först hade Simba kommit in och sen deras egen katt Loa... =) Simba är ju van att följa med oss till dom och har varit med in flera gånger när inte Loa varit inne för hon tycker inte om Simba.. Och när han inte kom in hemma hos oss på natten gick han ner till dom för han visste att han kom in där... Hahahaha... Ja vilken katt vi har.. =) Det hade blivit ett jäkla liv hemma hos dom på Loa som jagade Simba men till slut hade han sprungit ut i alla fall...

Så i går efter jobbet åkte jag till Mia på Maja & Pluto och köpte en kattlucka!! Ringde efter Björn som kom och hjälpte oss sätta in den.... Och det tog tid kan man säga... Hela kvällen i går... Så TACK Björn för hjälpen!
Simba var ute när vi gick och la oss och han visste ju inte att vi satt in en kattlucka men i morse vid 04,15 rasslade det till i luckan och då kom han hem... =) Jamade som bara den och skulle väl berätta att han var hemma och var glad för att vi satt in luckan.. =)
I morse satt han och slog på luckan och visste väl inte riktigt hur han skulle ta sig ut men till slut så... =)
Slutet gott allting gott!!! Men.. Bara han inte kommer in med nån äcklig råtta eller nåt... =)

Vi skulle gått på bio i går men får ta det en annan kväll...

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hehe...nu kanske ni får oväntat besök av Ozzy i luckan...om han kommer in förståss...

Kram

Malle sa...

Hahahaa... Ja han är så välkommen in så.. =)
Kram