fredag 7 augusti 2009

Sista helgen på semestern...

I dag har det verkligen varit kanonväder.. Så varmt alltså och det fläktade ingenting så det gick knappt att andas...
Jag drog in till stan på fm, hade med mig högtalarna som var med i tidningen på annons i dag.. Tur hade jag för det ringde en kille i morse och ville köpa dom så jag tog med de in till stan.. Sen åkte jag med en kartong till Mias Prylbod så nu börjar jag bli av med lite grejer ändå och de är skönt... Tänkte jag ska lägga undan alla pengar jag tjänar på allt jag säljer till framtida behövande investeringar.. =)

Solade en stund när jag kom från stan sen gjorde jag lunch.. Sen blev jag bara så där görtrött så jag gick in och la mig o kolla på en film... Och hade jag inte gått upp när den filmen var slut hade jag nog legat i soffan än men jag tog en cykeltur ner till Laufey så jag kom ut och fick lite luft... Satt där ett par timmar sen följde hon med hem och fick en cider och några bira... Gott.. =)

Darlingen har slitit som ett djur i dag, dels ute och när jag kom hem hade han dammsugit och diskat.. Det som jag skulle göra när jag kom från Laufey men slapp alltså... Nice..=)

Nu ikväll tog vi en promenad ner till Laufey och Björn igen och kollade när deras altan är klar... Blev kanonsnyggt.. och speciellt med de inbyggda lamporna.. =)

Natti natti!

Inga kommentarer: